Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Heleen Bénard - Sprekers uitnodigen - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Sprekers

  Heleen Bénard

  ‘Zelfs met hart en ziel is mijn hemelse Vader bezig met het terugbrengen van het Joodse volk naar Israël; wat een voorrecht erover te mogen spreken’

  Kennismaken

  ‘Na jaren in Israël gewerkt te hebben, in de graftuin en bij de Christelijke Ambassade te Jeruzalem, waarbij ik intensief betrokken was bij de thuiskomst van Gods volk, ben ik sinds 1994 spreekster bij Christenen voor Israël en geniet daarvan. Israël neemt in Gods hart een grote plaats in, immers ‘met hart en ziel’ is Hij op hen gericht. Ja, zelfs met hart en ziel is onze Hemelse Vader betrokken bij de terugkeer van Israël (Jeremia 32:41). Bijbelse beloften in vervulling te zien gaan; wat een voorrecht om erover te mogen spreken.’

  Uitgelicht

  ‘Leven in Israël is leven met Sjabbat en de Bijbelse feesten, maar ook meeleven met hun dagelijkse pijn en vreugde, bijvoorbeeld tijdens de Jom Kippoeroorlog. We hadden destijds Iraanse-Joodse en Surinaams-Joodse buren, nieuwe emigranten uit Rusland en Ethiopië, die we bezochten en hielpen waar konden. Het heeft mijn leven voor altijd verbonden met de Bijbelse beloften voor Israël en de gemeente. Alleen al de psalmen zijn een bron van inspiratie en bemoediging als het om Israël gaat.’

  Bekijk ook de algemene en praktische informatie over het uitnodigen van een spreker.

  Heleen Bénard spreekt onder meer graag over de volgende thema’s:- Bijbelse profetieën over Israël
  – Terugkeer van Joden naar het land Israël
  – Het Joodse leven
  – Plaats van Israël in Gods heilsplan