Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Kees de Vreugd - Sprekers - Christenen voor Israël
 • Kees de Vreugd
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Sprekers

  Kees de Vreugd

  ‘Ik ben geraakt door de vitaliteit van het Joodse volk en van het jodendom’

  Kennismaken

  ‘Als jongetje van een jaar of tien mocht ik voor het eerst mee naar Israël. Daarna is Israël nooit meer ‘weg’ geweest uit mijn leven. Ik heb er gestudeerd en gewoond en ben er geraakt door de vitaliteit van het Joodse volk en van het jodendom.’

  Uitgelicht

  ‘Als christenen kunnen we niet zonder de ontmoeting met Israël. Wij mogen geloven in de God van Israël en Zijn Messias, maar Israël is de eerste getuige van die God. We kunnen veel leren van Israëls omgang met God en met Zijn Woord. Ook voor het verstaan van het Nieuwe Testament is kennis van het jodendom onmisbaar. De Joodse uitleg van de Bijbel biedt vaak verrassende perspectieven. Althans, ik laat mij er graag door verrassen, en deel die verrassingen ook graag met anderen.’

  Bekijk ook de algemene en praktische informatie over het uitnodigen van een spreker.

  Kees de Vreugd spreekt onder meer graag over de volgende thema’s:- Het jodendom als godsdienst
  – Verhouding tussen Israël en de kerk
  – Geschiedenis van het jodendom vanaf de eerste eeuw na Chr.
  – Joodse uitleg van de Bijbel
  – Plaats van Israël in Gods heilsplan