Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Marianne Glashouwer - Sprekers - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Sprekers

  Marianne Glashouwer

  ‘Hij zorgt voor ons, ondanks onze ontrouw’

  Kennismaken

  ‘Als omroepster ben ik in dienst geweest van de Evangelische Omroep. Samen met mijn man, ds. Willem Glashouwer, president van Christians for Israel International, ben ik al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ik spreek regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseer ik excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland.’

  Uitgelicht

  ‘Ik spreek graag over Gods trouw aan Israël, ook aan ons. We zien in onze tijd dat God Zijn beloften aan Zijn volk Israël houdt. Daarom mogen wij er ook vast van overtuigd zijn dat Hij trouw is aan ons, Zijn kinderen uit de volkeren. We mogen daarin van dag tot dag bemoedigd worden.’

  Bekijk ook de algemene en praktische informatie over het uitnodigen van een spreker.

  Luister hier een audio-opname van Marianne Glashouwer.

   

  Marianne Glashouwer spreekt onder meer graag over de volgende thema’s:- Het Joodse leven
  – Eindtijd
  – Terugkeer van Joden naar het land Israël