Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Spreekbeurt rabbijn Chaim Eisen - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Spreekbeurt rabbijn Chaim Eisen

  31 maart 2014

  Van harte welkom bij de spreekbeurt van Rabbijn Chaim Eisen uit Israël.

  Hij spreekt op maandag 31 maart in het Israëlcentrum, Patroonstraat 1 in Nijkerk, aanvang 19.30 uur.
  Zijn thema deze avond is: ‘Waarom is het belangrijk dat Joden en christenen elkaar ontmoeten?’
  Uiteraard bent u van harte welkom om naar Nijkerk te komen, maar voor diegene die dat niet kunnen is er deze livestream.

  Via de knop hieronder kunt u een donatie doen aan Christenen voor Israël om lezingen als deze mede mogelijk te maken. Ook is het mogelijk via dezelfde knop om een donatie te doen voor het educatieve werk van rabbijn Chaim Eisen.

  doneer online
  (Selecteer ‘Christenen voor Israël’ of Yeshivath Sharashim als bestemming)

  Missie
  Rabbijn Eisen is een vooraanstaand Joods denker met een diep inzicht in de Thora, de eerste vijf Bijbelboeken. Hij ziet het als zijn missie om Joden en christenen bij elkaar te brengen, om het hoofd te bieden aan wat hij noemt ‘de toenemende goddeloosheid in de wereld’.  Eisen komt van oorsprong uit Noord-Amerika. Naast zijn opleiding tot rabbijn studeerde hij aan de Columbia Universiteit natuurwetenschappen en filosofie. Voorts behaalde hij een graad in de biofysica. Vrijwel direct na zijn studie vestigde hij zich in Israël.

  Respecteren
  Hij zegt: “Natuurlijk respecteren we als Joden en christenen elkaars verschillen, zoals we samen ook de Bijbel respecteren en de God van de Bijbel liefhebben. We hebben een gemeenschappelijke geschiedenis van bijna tweeduizend jaar en het grootste deel daarvan is niet zo goed geweest, maar ik vind ook dat we een nieuwe bladzijde moeten opslaan. Ik geloof dat er vandaag een geweldige openheid naar elkaar toe is zoals die er nog nooit eerder is geweest.”

  Rabbijn Chaim Eisen geeft onder de naam Yeshivath Sharashim (leerschool van de wortels) online bijbelstudies. U kunt Yeshivath Sharshim ook op de sociale media volgen FacebookTwitterYouTube en Google+

  Thema