Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Hoe Hollandes uitnodiging aan Abbas Palestijnse vrijheid schaadt - Christenen voor Israël
 • Foto: schermafbeelding youtube
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Hoe Hollandes uitnodiging aan Abbas Palestijnse vrijheid schaadt

  14 januari 2015

  Een open brief van een Palestijnse journalist aan de Franse president, François Hollande, zet duidelijk uiteen hoe het uitnodigen van PA-voorzitter Mahmoud Abbas bij de protestmars tegen terrorisme en vóór vrijheid van meningsuiting in Parijs, een grote fout was.

  De volledige brief werd gepubliceerd door het Gatestone Institute en is hier terug te lezen. Een beknopte en vertaalde samenvatting leest u hieronder

  Uwe excellentie,

  Veel Palestijnen vielen bijna van hun stoel toen ze hun president vooraan zagen meelopen tijdens een mars in uw hoofdstad om te protesteren tegen terrorisme en aanslagen op de vrijheid van de media.

  Ongetwijfeld bent u zich niet bewust van het feit dat president Abbas persoonlijk verantwoordelijk is voor het straffen van Palestijnse journalisten die hem durven te bekritiseren of zulke denkbeelden publiekelijk uiten. Dagelijks zien we dat de Westerse media, waaronder Franse kranten en bladen, geen aandacht besteden aan zulke schendingen, tenzij deze worden gepleegd door Israël.

  Uwe excellentie, u heeft het volledig mis als u meent dat Abbas en zijn Palestijnse Autoriteit tolerant zijn tegenover satire of enige andere vorm van kritiek. Terwijl hij deze mars bijwoonde, publiceerde een mensenrechtengroep een rapport [gebrekkige vertaling uit het Arabisch van Google Translate, red.] waarin de Palestijnse Autoriteit werd beschuldigd een ‘oorlog te voeren’ tegen universiteitsstudenten op de Westoever.

  President Abbas is er opnieuw in geslaagd om u en de rest van de internationale gemeenschap te bedriegen. Hij is er nu in geslaagd om de valse indruk te wekken dat hij geeft om de vrijheid van meningsuiting en onafhankelijke journalistiek.

  Palestijnen als ik zullen nu een zwaardere prijs moeten betalen, omdat Abbas nu is versterkt en zijn aanvallen zal versterken. Frankrijk zal helpen om opnieuw een corrupt en onderdrukkend Arabisch regime te vestigen – een dat terroristen verheerlijkt en beloond en niet anders dan diegenen die de aanslagen in Parijs uitvoerden.

  Ik hoop dat uwe excellentie nu begrijpt waarom ik mijn identiteit niet durf te onthullen.