Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Regenval - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Regenval

  Joanne Nihom - 16 januari 2015
  Weer bijna tien mm regenval! | Foto: Joanne Nihom

  Weer bijna tien mm regenval! | Foto: Joanne Nihom

  Verward, ja ik ben nog verward. Parijs, Frankrijk. Bijna vier miljoen mensen op de been om te protesteren tegen, ja tegen wat eigenlijk? Dat extremisten al jarenlang de wereld terroriseren? Dat dagelijks in de wereld mensen worden gedood door islamitisch extremisme? Hoe komt het dat iedereen plots is wakker geschud?

  Leiders vanuit de hele wereld liepen mee in Parijs. Vooraan. Stevig gearmd. Als dikke vrienden. Ook vriend Abbas. Hij protesteert tegen terrorisme? Ik zou het zo graag willen geloven. Waar zijn al die mensen als hier een aanslag is? Nee, wordt er dan gezegd die lijn mag je niet trekken. Waarom niet?

  Ook die aanslagen zijn direct verbonden met Islamitisch extremisme. Hoe komt het dat er dit keer een soort massahysterie is ontstaan? Te dicht bij huis? Omdat het journalisten waren? Onze vrijheid is geraakt? Is dat niet al decennia lang zo?

  Hoe het ondertussen in Israël is? Goed hoor. We houden ons al wekenlang bezig met het weer. Helemaal blij werd ik vanmorgen van het bericht van mijn vrienden Ineke en Chris de Boks uit Rosj Hanikra. Sinds november is al 445 mm gevallen! Ineke houdt al negen jaar de regenstand bij. En echt, dat is veel belangrijker dan alle ellende in de wereld. Of ben ik nu te sarcastisch?

  Regenval in Rosj Hanikra (gemeten door Ineke en Chris de Boks)
  regenvalrosjhanikra14-15

  Over de auteur