Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Verloren stammen - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • De Grote Terugkeer

  Verloren stammen

  17 mei 2015

  “Na de ‘vondst’ van de Joden in Ethiopië, bereikten meer berichten over verloren stammen van Israël de buitenwereld. Eén ervan was het verhaal over de Bnei Menashe. Vooral de organisatie Shavei Israel van dr. Michael Freund is hun pleitbezorger. Hoewel het een mysterie blijft hoe de Bnei Menashe in Noord-India belandden, is hun kleine gemeenschap integraal tot het jodendom overgegaan.

  Op deze pagina staan drie video’s over verloren gewaande Joodse gemeenschappen. De eerste is een nieuws-item van de Israëlische publieke omroep over de aankomst van Bnei Menashe-oliem in Kiryat Shmona. Daarna een video van Shavei Israel over de alija van Bnei Menashe en van Joden uit China. Vervolgens een video van een welkomstfeest voor Bnei Menashe in Yerucham, een kleine stad in de Negev-woestijn, waar Bnei Menashe een traditionele dans uitvoeren (let op de sfeer en muziek uit India). En tenslotte een video van Bnei Menashe die, samen met dr. Freund, een bezoek brengen aan hun stamvaders Jozef en Manasse in Sichem (Nabloes). ”  Thema