Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Mort aux Juifs! - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • De Grote Terugkeer

  Mort aux Juifs!

  14 mei 2015

  “Vanaf 2012 neemt de emigratie van Joden uit Frankrijk (en België) enorm toe. Dat heeft alles te maken met de aanslagen die de laatste jaren het nieuws haalden.

  Op deze pagina vier nieuwsitems die in Amerika en op internet de stijging van het antisemitisme in Frankrijk in beeld brengen. Frankrijk is trendsettend: de moslimbevolking identificeert zich met de Palestijnse strijd en propaganda tegen Israël, de linkse elite en radicaal-linkse organisaties haken daarbij aan, en tenslotte krijgt ook het klassieke conservatieve Franse antisemitisme een stimulans.

  Allereerst een CBN-reportage uit 2014 over de exodus uit Frankrijk en de oorzaken daarvan. Vervolgens de reportage van een Israëlische verslaggever die met keppel en tsitsit over straat loopt en registreert wat er zoal tegen hem wordt gezegd. Inzichtgevend! Daarna een PBS-verslag over het nieuwe antisemitisme in Frankrijk. Tenslotte het PBS-verslag over het waarom van de toename van anti-Joods geweld in Frankrijk. ”  Thema