Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
HotspOTs Israël: Het boek voor de perfecte Israëlreis! - CvI
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  HotspOTs Israël

  Joanne Nihom - 19 juni 2015

  Eindelijk! Met trots deel ik mede dat ons boek HotspOTs Israël te koop is, in het Nederlands en in het Engels. Driehonderd pagina’s over bijzondere plekken in Israël, inclusief losse plattegrondjes om de HotspOTs snel te vinden.

  Het boek ligt voor me. De lay-out is prachtig, dank Paul Bremmer. Ook dank aan iedereen die direct en indirect heeft meegeholpen. Een speciale dank aan Lea van Coeverden, die wel weet waarom!

  En, mag het nog een keer, ik ben toch trots. Niet omdat Esther Voet en ik het hebben geschreven. Maar omdat het ons gelukt is om, samen met uitgever Floor Pieters, een Israël neer te zetten dat niet iedereen kent.

  Een heerlijk vakantieland met zoveel te doen. Een fietstocht door de woestijn, paardrijden rond Jeruzalem , een te gekke bakker, een bed&breakfast in een oude bus, prachtige sieraden door Ethiopische vrouwen, een hotel met een speciale bevestiging in de kamers om je (race-) fiets op te hangen, heerlijke restaurants, een architectuurtoer in Tel Aviv, een picknick met lama’s … en ga zo maar door.

  Dat Israël leuk is, was bekend, maar zó leuk!

  hotspotsisrael.com

  Bestel dit boek in de online winkel

  Over de auteur