Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Opperrabbijn Jacobs: "Probleem ligt bij opvoeding" - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Opperrabbijn Jacobs: “Probleem ligt bij opvoeding”

  13 oktober 2015

  Gisteravond was opperrabbijn Binyomin Jacobs te gast bij het actualiteitenprogramma Uitgelicht! van Family7. Daar sprak hij over de huidige onrust in Israël.

  “Als er gevaar dreigt, bijvoorbeeld voor een Joodse school in Europa, dan moet je politie voor de deur zetten”, sprak Jacobs. “Maar dat is slechts symptoombestrijding, alsof je een aspirientje neemt tegen hoofdpijn. Het echte probleem ligt bij de opvoeding.”

  Volgens Jacobs willen de meeste Palestijnen gewoon in vrede leven met Israël, maar is er een klein groepje extremisten dat de grote meute meesleept. Ter vergelijking noemde Jacobs een voorbeeld dat hij zelf had meegemaakt. “Een paar jaar geleden had ik thuis een tot het christendom bekeerde Syriër over de vloer. Hij had van jongs af aan geleerd Joden te haten, terwijl hij niet eens wist of Joden nou mensen, dieren of dingen waren. Als je met zo’n haat wordt opgevoed, is daar heel moeilijk onderuit te komen.”

  Thema

  family7