Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
De hele wereld uitgenodigd - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  De hele wereld uitgenodigd

  Joanne Nihom - 30 november 2015

  De dagelijkse steekpartijen en aanslagen op Israëlische burgers blijven maar doorgaan en lijken nauwelijks te stoppen. Daarom was de bruiloft in Jeruzalem vorige week van Sarah Techiya Litman en Ariel Beigel des te opmerkelijker.

  Samen met hun familie, vrienden en duizenden volstrekt vreemden die van over de hele wereld waren gekomen, vierden ze ‘het leven’.

  De vader van Sarah en haar broer werden twee weken geleden vermoord bij een terroristische aanslag. Haar moeder en drie zusjes van Sarah overleefden het. De familie was per auto op weg naar een festiviteit voorafgaand aan de bruiloft van Sarah een week later.

  “Laat de wereld onze bruiloft meevieren, haat zal nooit overwinnen.”

  Voor de traditionele rouwweek werd de trouwerij uitgesteld. Maar Sarah en Ariel waren vastbesloten hun bruiloft zo snel mogelijk alsnog door te laten gaan. En in de week na het rouwen, trouwden ze. De bruiloft werd een vuist tegen terrorisme. En het aanstaande echtpaar nodigde de hele wereld uit erbij aanwezig te zijn.

  Duizenden en duizenden mensen gingen op de oproep in. “We laten ons niet verslaan door fanatici die onze levens al wekenlang in de ban houden. Ons leven gaat door, wat er ook gebeurt. Dit is ons land en we blijven hier wonen”, aldus het bruidspaar. “Laat de wereld onze bruiloft meevieren, haat zal nooit overwinnen.”

  Over de auteur