Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Focus op Israël (oud beeldmateriaal) - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Focus op Israël (oud beeldmateriaal)

  28 december 2015

  Onze Bijbelstudieserie Focus op Israël is al enige tijd geheel vernieuwd. Eerder ging de serie vergezeld door videomateriaal dat we nu publiek maken, omdat het nog altijd prachtig beeldmateriaal is.

  “Kerk: Luister! Onze spijtbetuiging is zó nodig”

  “Ik hield een toespraak op Jom Hasjoa, de belangrijkste gedenkdag in Israël en ik zei: ‘Vergeef ons, de gelovigen uit de heidenen, vergeef ons dat we jullie verworpen hebben, dat we gezwegen hebben. En ik beloof dat ík niet meer zal zwijgen’. Na afloop kwam een oude overlevende uit de Holocaust naar me toe, een oude vrouw. “Dit hebben we zó nodig”, zei ze. Dan zeg ik: ‘Kerk, luister! Ze hebben onze spijtbetuiging zó nodig’.”

  Bovenstaand citaat is een fragment uit de film Focus op Israël.

  Wat is Focus op Israël?
  De bijbelcursus Focus op Israël bestaat uit zeven bijbelstudies over Israël. De cursus is opgebouwd uit relevante bijbelteksten en uitleg enerzijds, en uit open gespreksvragen anderzijds. Vanuit de Bijbel willen we op die manier Israël een stuk dichterbij brengen. Focus op Israël, al in vele kringen in ons land met succes gebruikt, wordt uitgebreid met een bijzondere film. Deze film, die eveneens bestaat uit zeven delen, sluit aan op de bijbelstudies, en kan gebruikt worden als inleiding van de studie, of als begeleiding hierbij.

  De filmserie is gemaakt door een team van professionele filmmakers die allemaal pro Deo aan dit initiatief hebben meegewerkt. Door hun samenwerking is een heel ontroerende, informatieve, prikkelende en indrukwekkende film ontstaan, die u niet mag missen. De film is Engelstalig (en Nederlands ondertiteld) zodat hij ook internationaal gebruikt kan worden.