Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
In de media deze week in Nederland - Christenen voor Israël
 • Journalisten langs de grens met Gaza. - Foto: Nati Shohat/Flash90
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  In de media deze week in Nederland

  Joanne Nihom - 29 juli 2016

  Israëlisch leger doodt militante Palestijn
  JERUZALEM – Israëlische militairen hebben in de buurt van Hebron op de Westelijke Jordaanoever een militante Palestijn gedood. Volgens de binnenlandse inlichtingendienst Shin Bet kwam de 29-jarige man in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een vuurgevecht met Israëlische veiligheidstroepen om het leven.

  De man was volgens het leger lid van de radicaalislamitische Hamas en verantwoordelijk voor een dodelijke aanval op een Israëlische kolonist. Drie andere vermeende daders zijn sinds de aanslag gearresteerd. Op 1 juli werd een rabbijn voor de ogen van zijn kinderen gedood en zijn vrouw raakte ernstig gewond, toen de daders het vuur op hun voertuig openden.

  Hoe het zou moeten zijn:

  Terrorist gedood

  Op 1 juli werd Rabbijn Miki Mark door terroristen vermoord. Voor de ogen van zijn kinderen. Zijn vrouw raakte bij de aanslag ernstig gewond. Afgelopen week hebben Israëlische militairen in de buurt van Hebron op de Westelijke Jordaanoever de dader van deze laffe ‘heldendaad’ gedood. Volgens de binnenlandse inlichtingendienst Shin Bet kwam de 29-jarige man in de nacht van dinsdag op woensdag tijdens een vuurgevecht met Israëlische veiligheidstroepen om het leven. De man was volgens het leger lid van de radicaalislamitische Hamas en verantwoordelijk voor de dodelijke aanval op de rabbijn. Drie andere vermeende daders zijn sinds de aanslag gearresteerd.

  Over de auteur