Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
De Diamant wil Bijbel tot leven brengen voor kinderen - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  De Diamant wil Bijbel tot leven brengen voor kinderen

  22 november 2016

  Family7 wil een kinderprogramma te gaan maken over Israël: De Diamant. Zij willen met een mooie, avontuurlijke, afwisselende televisieserie het geloof tastbaar maken. Ze willen door de ogen van kinderen, laten zien waar Bijbelse verhalen zich hebben afgespeeld en dat opgravingen ons veel kunnen vertellen over wie God is en was.

  Jennifer Guetta Peersman

  Jennifer Guetta Peersman

  De productie van het programma zal in handen zijn van creatief bureau Diverti, van Gabriëlle van de Beek-de Bruijne. Jonge tieners zullen letterlijk en figuurlijk worden meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann. verbeelding en werkelijkheid zullen elkaar raken. Iedere aflevering een schat uit het Oude Testament en connectie met het Nieuwe Testament. De vele facetten van deze diamant worden ontrafeld. De afleveringen, ter ondersteuning van de geloofsopvoeding, kunnen ingezet worden op scholen ter aanvulling van Bijbelse lessen, en in kerken. De serie zal uitgezonden worden door Family7, zij werken mee aan de realisatie van het programma.

  Voor dit project is een crowdfunding opgezet. Familly7 is een christelijke digitale zender en bestaat zonder subsidie van de overheid, dus afhankelijk van giften. Voor de productie van de eerste twaalf afleveringen is een bedrag van ca. € 45.000 nodig. Wilt u meehelpen? Kijk dan op family7.nl.