Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Documentaire Eva Schloss - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Documentaire Eva Schloss

  17 november 2016

  Actrice en documentairemaakster Martha van der Bly is bezig met het maken van een documentaire over Eva Schloss, een van de laatste Auschwitz-overlevenden en de stiefdochter van Otto Frank, de vader van Anne en Margot Frank.

  Eva Schloss woonde aan het Merwedeplein, tegenover de familie Frank. Ze werd weggevoerd naar Auschwitz en overleefde. Na de oorlog heeft ze zich onvermoeibaar ingezet om de wereld te waarschuwen voor de gevaren van intolerantie.

  Van der Bly legt uit: “Wat Eva vooral zo bijzonder maakt is dat ze, ondanks alles wat ze zelf heeft meegemaakt onvermoeibaar vecht voor medemenselijkheid en verdraagzaamheid. De meeste films over de Holocaust gaan over het verleden. In onze film laten we de link tussen heden en verleden zien. Helemaal nu, met groeiend antisemitisme en de vluchtelingen-crisis.”

  Om de documentaire te realiseren heeft Van der Bly een crowdfundingcampagne opgezet op cinecrowd. Hiermee hoopt ze de nodige financiën voor het project te verzamelen.