Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Wordt ook Israëlconsulent
 • Word Israëlconsulent en sluit je aan bij de gezellige familie van het Israël Producten Centrum.
  Word Israëlconsulent en sluit je aan bij de gezellige familie van het Israël Producten Centrum. - Foto: CvI
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Activiteiten

  Word ook Israëlconsulent

  Marijke Terlouw - 5 april 2017

  Groeiende familie van Israëlconsulenten

  “Iedere keer opnieuw staan de producenten in Israël verbaasd als ik vertel hoe wij de Israëlproducten in Nederland verkopen.” Dat vertelt Pieter van Oordt in een gesprek dat ik met hem en Beatrijs Beitler heb. “Ik vertel dan dat ik de producten verkoop via vrijwilligers die dat vanuit huis doen, omdat ze tot zegen van Israël willen zijn. Vaak vragen de producenten dan: ‘Je bedoelt vrijwilligers die niet betaald worden?’ Ja echt, zeg ik dan. Soms zijn ze tot tranen toe bewogen. Laatst zei zo’n producent: ‘We staan er dus niet helemaal alleen voor’.”

  We zitten op een zonnig terras in Jeruzalem. Pieter van Oordt en Beatrijs Beitler zijn op reis door Israël om nieuwe producten te vinden om in Nederland te verkopen. Pieter: “Ik zoek altijd producten om te gebruiken. Producten waar je echt wat aan hebt. Ik zag bijvoorbeeld een keer een flesje met lucht uit het heilige land. Nou, dat koop ik niet in, dat is echt wat je noemt gebakken lucht. Mooie producten zoek ik. Zodat je ze ook cadeau kan doen.”

  De producten die Pieter en Beatrijs inkopen zijn straks te koop via Israëlconsulenten door heel Nederland. Aan dit concept is in meer dan 35 jaar tijd niet veel veranderd. Pieter: “De consulenten zijn de basis. Zonder hen kan het Israël Producten Centrum niet bestaan. Inmiddels zijn er 180 consulenten. Maar Israël heeft het echt nodig dat er meer consulenten zijn, veel meer.”

  Israëlconsulent

  Beatrijs: “We willen zichtbaar zijn voor Israël. Stonden de meeste mensen in de jaren tachtig nog achter Israël, nu heeft die stemming zich tegen Israël gekeerd. Daar moet je als consulent voor opkomen. Maar weet je, als je als consulent aan de slag gaat zie je ook dat er heel veel mensen vóór Israël zijn. Het is vriendschap met Gods volk die je zichtbaar maakt in wat je doet.

  Pieter: “Wij zouden heel graag meer mensen vinden die dit werk op zich willen nemen. Wij, maar nog meer Israël, hebben juist in deze tijd meer mensen met een groot hart voor Israël nodig. Mensen die houden van de God van Israël, van het volk Israël en van het land Israël. Die ware vrienden willen zijn.” Beatrijs vult aan: “Je moet er plezier in hebben om naar de mensen toe te gaan en over Israël te vertellen. Je moet de producten natuurlijk mooi vinden – maar je hoeft ze heus niet allemaal lekker te vinden”, voegt ze er met humor aan toe.

  Hoe ziet die ideale Israëlconsulent er dan uit?
  Beatrijs: “Die bestaat niet. Iedereen doet het op zijn manier. Jong is goed, oud is ook prima. Mannen zijn welkom, net als vrouwen en echtparen. Of doe het samen met je zus of vriendin, dan kun je er ook samen voor bidden, samen leuke ideeën bedenken.”

  Waar verkoop je dan de producten?
  Beatrijs: “Dat hangt af van je eigen stijl en creativiteit. Iedereen doet dat weer anders. Je kan jaarlijks vier keer meedoen met de Open Huisweek die we vanuit ons kantoor organiseren. Mensen kunnen dan zonder afspraak bij je langskomen om in die week te kijken wat er allemaal te koop is. Consulenten gaan ook met hun producten naar avonden en lezingen om in de pauzes hun producten te verkopen, of in de kerk. We hebben ook consulenten die er enorm veel plezier in hebben om een proeverij te organiseren, een kookworkshop te houden of een beautymiddag waarop je huidproducten uit Israël kan testen. De lijst met mogelijkheden is nog veel langer. Ik heb nog niet eens de braderieën en bejaardenhuizen genoemd.”

  Wat zou je willen zeggen tegen mensen die twijfelen of aarzelen of dit iets voor hen is? Beatrijs: “Weet je, je hoeft niet nu al te beslissen of je consulent wordt. Bel me eens, of stuur een e-mail. Maak gerust een afspraak om eens in Nijkerk door te praten over wat het inhoud om consulent te zijn. Of eventueel kom ik bij je langs.

  Klik op de afbeelding om de consulentenfolder in te zien.

  Ook over kosten hoef je je geen zorgen te maken. Je krijgt als consulent van ons een startpakket en dat vullen we aan met producten die we samen met jou uitkiezen. We helpen je op weg met een introductiedag. Jouw investering is vooral je tijd, maar bovenal je hart. En heb je altijd al het verlangen om ooit eens Israël te bezoeken? Door de producten te verkopen spaar je ‘airmiles’. Zo kom je dus zeker ooit eens in Israël en zie je het land én ontmoet je de producenten.

  En denk ook niet dat je dorp te klein is voor een consulent, of dat het niet kan omdat er al meerdere consulenten bij jouw in de stad zitten. Juist in de kleine dorpen en in grote steden zoeken we familieleden.”

  Wat bedoel je met familieleden?
  Beatrijs: “We zijn als familie. Familie heb je nodig. Maar familie nodig je ook thuis uit. Dat is tenslotte wat je als consulent doet om producten te verkopen. We vinden het heel belangrijk dat alle consulenten weten dat we samen Israël willen zegenen.”

  » Neem contact op met Beatrijs Beitler via beatrijsbeitler@ipc-nijkerk.nl of bel 033-245 88 14.

  In deze plaatsen hebben we extra verkooppunten nodig

  • Enschede en omgeving
  • Hengelo en omgeving (Achterhoek en Twente)
  • Den Helder en omgeving
  • Haarlem
  • Utrecht
  • Houten
  • Zeist
  • Gorinchem
  • Maastricht en omgeving
  • Zierikzee en omgeving
  • Arnhem en omgeving
  • Nijmegen en omgeving

  Maar neem ook contact op als je in een andere plaats woont.

  Over de auteur