Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Een regen van goed nieuws - Christenen voor Israël
 • Een volle regenmeter. Goed nieuws! - Foto: Gidon Blitz
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Een regen van goed nieuws

  Joanne Nihom - 30 oktober 2017

  Het regende goed nieuws de afgelopen dagen.

  Het belangrijkste. In Abu Dhabi hebben twee topfunctionarissen van de Verenigde Arabische Emiraten hun excuses aan Israël aangeboden voor wat er gebeurde bij de huldiging tijdens de Wereldkampioenschappen judo afgelopen vrijdag. Het is een begin. De erkenning van een probleem dat opgelost moet worden. Want sport en politiek moet je uit elkaar houden!

  Het andere goede nieuws. In het weekend, niet gepland en niet aangekondigd op de weerradar op mijn gsm, die eigenlijk altijd klopt, was daar zomaar een enorme regenbui. In tien minuten tijd viel er zo’n 20 millimeter. Het werd helemaal donker, veel onweer en grote hagelstenen, die zelfs gaten veroorzaakten in het dak van onze patio waardoor er een grote lekkage ontstond. Het was even hollen met emmers en handdoeken. Het gekke was dat het niet koud was, wat officieel natuurlijk helemaal niet kan als het hagelstenen regent, maar in dit land van grote wonderen … is niets gek.

  Ook goed nieuws is dat het komende week een paar dagen gaat regenen. Tenminste, volgens mijn weerradar. Maar iedereen heeft het er over, dus het zal vast kloppen. En regen is een must in dit altijd te droge land met veel te weinig water in het Meer van Tiberias.

  Dan het laatste goede nieuws. ‘We’ zijn op wintertijd net als heel Europa. Het voordeel. Het is vroeg licht en voor ‘vroege’ vogels als ik is dat een feest.

  Ik wens u een goede week, sjavoe’a tov!

  Thema

  regen

  Over de auteur