Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Bar Mitswa in Jeruzalem - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Bar Mitswa in Jeruzalem

  28 maart 2018

  Volgens de Joodse traditie is de Bar Mitswa- of Bat Mitswa-ceremonie de overgang van kind naar volwassene. Jongens van 13 jaar oud en meisjes van 12 jaar oud zijn vanaf dat moment verantwoordelijk om de Joodse wet te volgen. Het gaat niet om een leuk feestje, maar het is een belangrijke mijlpaal in het leven van de tieners.

  Op 15 maart jl. vierden 14 jongeren hun Bar en Bat Mitswa in Jeruzalem. Enkele weken ervoor waren ze naar Israël geëmigreerd vanuit Oekraïne, Rusland, Moldavië en Kazachstan. Nu wonen ze in kibboetsen waar ze in het programma First Home In The Homeland de Hebreeuwse taal leren en kunnen integreren in de Israëlische maatschappij. Dankzij uw steun is dit mogelijk gemaakt!

  Terugkeer naar de God van Israël
  Veel Joden uit de voormalige Sovjet-Unie weten weinig over hun Joodse afkomst. Door het communistische regime was elke vorm van religie ten strengste verboden, en nog steeds zijn de effecten van dit regime merkbaar.

  De terugkeer van deze tieners naar Israël is dus niet alleen een terugkeer naar het Bijbelse land, maar vooral ook een terugkeer naar de God van Israël! Bekijk deze ontroerende video, waarin ook Roger van Oordt (directeur Christenen voor Israël) een toespraak hield voor deze 14 jongeren.

  Thema