Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
De jeugd is de toekomst: vrede in 24 uur - Christenen voor Israël
 • Foto: Hadas Parush/Flash90
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  De jeugd is de toekomst: vrede in 24 uur

  Joanne Nihom - 9 april 2018

  Is het politici in zeventig jaar niet gelukt om tot vrede te komen in het Midden-Oosten, een groep studenten van de Eastern Mediterranean International Boarding School (EMIS) lukte het binnen vierentwintig uur.

  De ‘Israëlisch-Palestijnse vredesonderhandelingen’ vonden plaats in het Charney Resolution Center in Ramat Hasharon in Israël.  Tien Israëlische en tien Palestijnse studenten, plus studenten uit landen als China, Thailand, Cambodja, Taiwan, Vietnam, Rusland, Afghanistan, Brazilië, Zuid-Afrika en verschillende Europese landen (helaas niet uit Nederland), onderhandelden met elkaar en kwamen tot overeenstemming. Een en ander was georganiseerd door het Charney Resolution Center en vormde de afsluiting van een college in vredesbemiddeling en conflictoplossing dat de studenten de afgelopen maanden hadden gevolgd.  Tzili Charney, echtgenote van wijlen Leon Charney en stichter van het Charney Resolution Center: “Ons centrum geeft onderwijs en biedt een platform aan studenten die een verschil willen maken in de wereld, die geven om de toekomst en zich bezighouden met vrede in het Midden-Oosten.”

  De overeenkomsten die werden gesloten door de studenten waren gebaseerd op de vraag: ‘wat voor acties kunnen we nu direct ondernemen’? Bijvoorbeeld: het stoppen met geweld, het werken aan onderling vertrouwen, en aan een politieke oplossing gericht op het verdelen van land.

  De jeugd heeft de toekomst … de jeugd is de toekomst.

  Over de auteur