Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Een minuut stilte? - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Een minuut stilte?

  17 mei 2018

  Henk Vinke uit Amersfoort schreef een open brief aan de buitenlandvertegenwoordigers in de Tweede Kamer over de minuut stilte die in de VN in acht werd genomen voor de slachtoffers van het geweld in Gaza.

  Geachte volksvertegenwoordiger,

  Maandag werd een minuut stilte in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties in acht genomen voor de omgekomen doden bij de invasie tegen de soevereine staat Israël. De doden betrof zij die de soevereine staat Israël wilden binnenvallen en vernietigen.

  De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties geeft door deze actie te kennen, dat het legitiem is een soevereine staat binnen te vallen. Dit is te vergelijken met een oorlogshandeling tegen een soeverein land.

  Ook de ambassadeur van ons koninkrijk stond op tijdens deze één minuut stilte. Hij gaf hiermee te kennen, dat het legaal is om een soevereine staat binnen te vallen en dat het niet legitiem is wanneer deze staat zijn inwoners en gasten beschermt.

  Wordt of werd ook een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van Palestijns terreur? De omgekomen Molukse treinkapers? Omgekomen Russische infiltranten in Oost-Oekraïne? Omgekomen Russen en Turken bij hun infiltratie in Syrië? Aanslagen van Boko Haram in Nigeria of haar buurlanden, omgekomen Duitse soldaten bij de opstand van het getto van Warschau of omgekomen IS-strijders?

  Mijn antwoord is zes keer nee.

  Ik schaam, dat onze ambassadeur het wel deed bij de geneutraliseerde infiltranten tegen de Joodse staat. Mijn conclusie en uw opdracht is dan ook om deze ambassadeur te vervangen, door iemand die consequent is richting potentiële vernietigers van een soevereine staat.

  In afwachting van uw antwoord verblijf ik.

  Thema

  GazahamasVN