Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Indrukwekkend felicitatieconcert voor Israël - Christenen voor Israël
 • Een bomvolle Grote Kerk in Apeldoorn tijdens het Nederland Feliciteert Israël-concert. - Foto: Carel Schutte
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Holland-Koor

  Indrukwekkend felicitatieconcert voor Israël

  15 mei 2018

  Met 1572 bezoekers, koor- en orkestleden zat de Grote Kerk van Apeldoorn op Hemelvaartsdag bomvol voor het Nederland Feliciteert Israëlconcert. De initiatiefnemers Christenen voor Israël, het Holland Koor en Family7 kijken dankbaar terug op deze prachtige gebeurtenis.

  Een avondvullend programma met muziek, koor- en samenzang, solo’s en toespraken van onder andere ds. Kees van Velzen, Pim van der Hoff en Zijne Excellentie Ambassadeur voor Israël de heer Aviv Shir-On. Muzikale medewerking was er van het Holland Koor o.l.v. dirigente Jan Quintus Zwart (400 koorleden), Het Hineni Symfonie Orkest o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher, Jan Lenselink (piano), Ronald IJmker (orgel), Noortje van Middelkoop (panfluit) en Carla Leurs (viool). De enthousiaste presentatie van de avond was in handen van Sara van Oordt en Dolf van de Vegte.

  € 106.000 opgehaald voor het Feuerstein Instituut

  Een bijzonder moment tijdens de avond was het bekend maken van de eindstand van de campagne voor het Feuerstein Instituut. Door de intensieve campagne die Family7 in de afgelopen maanden heeft gevoerd, de collecte die ruim € 12.000,- opbracht én een bijdrage vanuit Christenen voor Israël kon Chaim Guggenheim (adjunct-directeur) een cheque in ontvangst nemen van € 106.000,-. Een zeer indrukwekkende opbrengst!

  Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, de fijne samenwerking tussen alle samenwerkende partijen zijn we dankbaar voor deze unieke gebeurtenis!

  » De gehele avond is door de Reformatorische Omroep geregistreerd. De avond werd op maandag 14 mei uitgezonden bij Family7 en is op donderdag 17 mei terug te zien bij de Reformatorische Omroep.