Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Kolonel Kemp neemt het opnieuw op voor Israël - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Kolonel Kemp neemt het opnieuw op voor Israël

  25 mei 2018

  Vorige week sprak de VN Mensenrechtenraad over de protesten in Gaza. Zoals gebruikelijk was ook UN Watch, een Israëlische NGO die strijdt tegen de eenzijdigheid tegen Israël door de VN aanwezig. De Britse kolonel Richard Kemp sprak namens de organisatie.

  Kolonel Kemp verdiepte zich in 2014 in Israëls handelen tijdens de militaire operatie in Gaza en nam het toen al op tegen diegenen die het Israëlische leger buitenproportioneel geweld verweten. Ook nu was hij aanwezig geweest om te zien hoe het Israëlische leger te werk ging tegen de ‘protesten’ in Gaza.

  “Dan waren er talloos veel meer Palestijnen omgekomen.”

  Hij veroordeelde de grote ‘vertekening’ van het beeld wat er langs de grens met Gaza had plaatsgevonden. Dit terwijl de aanwezige vertegenwoordigers van veel landen Israël stelselmatig veroordeelden voor het geweld. Daartegen bracht kolonel Kemp in: wat had Israël anders gekund? Als Hamas het grenshek had doorbroken, had Israël zich toch moeten verdedigen. Dan waren er talloos veel meer Palestijnen omgekomen.