Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
De 7 beste apps voor uw vakantie in Israël - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  De 7 beste apps voor uw vakantie in Israël

  Joanne Nihom - 26 juni 2018

  Gaat u met vakantie naar Israël? Hier wat handige apps die ik u aanraad dan te downloaden.

  Moovit

  Als u naar een ander land gaat, weet u vaak weinig over de bus- en treinverbindingen. Het is handig en goedkoop om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Moovit app is daar behulpzaam bij.  Hij helpt u zelfs aan de snelste route naar bus of trein.

  Cellopark

  Houdt u niet van het openbaar vervoer, dan is het huren van een auto een goede optie en in een klein land als Israël ook zeer aan te bevelen. De Cellopark app helpt u zoeken naar de beste parkeerplekken waar ook in Israël. Bij blauw/witte markeringen op de stoep is betalen verplicht. Deze app kan zo worden ingesteld dat dit automatisch gebeurt. De app geeft ook een speciale toeristische route, een internationale SIM en u kunt er mee betalen (via de creditcard).

  KVISI

  Af en toe uw kleding laten wassen, geen gek idee, want in de warmte transpireert u behoorlijk. De KVISI app is dan uw beste vriend.  Hij weet alle wasserettes in heel Israël. Betalen doet u met uw mobiele telefoon.

  WAZE

  Een must om te downloaden. Typ uw bestemming in en WAZE brengt u ernaartoe.  Ook waarschuwt de app voor files en politiecontroles.

  Carbyne

  Soms kan er iets urgents zijn en in een vreemd land weet u niet altijd alle belangrijke telefoonnummers.  Met de Carbyne app bent u, door het indrukken van een knop, direct verbonden met de alarmcentrale  bij u in de buurt.

  Airbnb

  Geen zin in een hotel? Met de app van Airbnb vindt u de beste en leukste appartementen. Typ uw budget in en in welke omgeving u zoekt en deze app helpt u een adres te vinden.

  Gett

  Even snel ergens naar toe, de Gett app zorgt voor een betrouwbare taxi. Binnen 3 minuten staat de auto voor de deur, u kunt betalen met uw creditcard. 24/7, ook op vrijdagen en zaterdagen.

  Thema

  reizen

  Over de auteur