Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Israël 70 jaar, mensenwerk of Gods werk?, video lezing met Aviel Schneider van Israel Today - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Israël 70 jaar, mensenwerk of Gods werk?, video lezing met Aviel Schneider van Israel Today

  26 september 2018

  Aviel Schneider
  Schneider is hoofdredacteur van het toonaangevende magazine ‘Israel Today’ uit Jeruzalem en spreekt over hoe in Israël de zeventigste verjaardag van de staat wordt beleefd. Hij gaat daarbij in op recente ontwikkelingen in de regio en wat deze voor de toekomst te betekenen hebben.

  Aviel Schneider woont en werkt in Jeruzalem. Israel Today is een magazine met een maandelijkse oplage van 90.000 exemplaren in vijf verschillende talen: Engels, Duits, Nederlands, Koreaans en Japans. De missie van Aviel is duidelijk: een tegengeluid bieden aan de vaak negatief gekleurde berichtgeving over Israël in de reguliere media. Schneider: “Israel Today gelooft dat Israël zich op Bijbelse gronden mag beroepen om zijn bestaansrecht te legitimeren. Dat geluid hoor je niet vaak in andere media.” Het Israel Today magazine brengt onder het motto ‘nieuws dat anderen niet brengen’ nieuws en achtergronden over Israël, het Midden-Oosten en de Messiaanse beweging in Israël.

  Naast onze eigen krant Israël Aktueel wordt in Nederland sinds enige jaren ook het magazine Israel Today uitgegeven. Dit magazine wordt gemaakt in Israël en vormt een mooie aanvulling op Israël Aktueel. Een abonnement op Israel Today kost slechts € 36,50 per jaar. U kunt ook een abonnement voor drie of zes maanden afsluiten.

  Israel Today is een Israëlisch blad dat nieuws brengt uit Israël vanuit een objectief en Bijbels perspectief. Zo’n dertig mensen werken vanuit het hart van Jeruzalem aan Israel Today Deze medewerkers zorgen ervoor dat het tijdschrift eke maand in vijf talen uitkomt: Engels, Duits, Japans, Koreaans en Nederlands. Israel Today heeft abonnees in meer dan 80 landen.

  Israel Today is opgericht in 1978 en beantwoordt aan de roeping om de bron te zijn van eerlijke en evenwichtige berichtgeving over en vanuit Israël. Het tijdschrift brengt actueel nieuws, rechtstreeks vanuit Jeruzalem – het centrum van de wereldaandacht. Wij geloven dat het bestaan van de Staat Israël in lijn staat met Gods plan voor deze tijd en een vervulling is van de profetieën.

  Israel Today werkt met een gevarieerd team van plaatselijke journalisten. Uit de eerste hand geven zij hun ervaringen weer en bieden een combinatie aan van informatie, interviews en achtergronden vanuit het dagelijkse leven in Israël. Onderwerpen die u zowel in het maandelijkse tijdschrift als op de website van Israel Today tegenkomt zijn: Politiek, Messiasbelijdende Joden, Christenen in Israël, Jodendom, Palestijnen&Islam, Reizen&Toerisme, Archeologie, Kunst&Cultuur, Natuur&Omgeving en nog veel meer.

  Voor een abonnement bezoekt u israeltoday.nl

  BEZOEK ISRAELTODAY.NL