Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
"Met honger naar bed" - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  “Met honger naar bed”

  7 september 2018

  “Een arm kind is een kind dat met honger naar bed gaat”. Dat zei de Israëlische president Reuven Rivlin. Meer dan twintig procent van de Israëlische bevolking leeft onder de armoedegrens. De meeste van hen zijn kinderen: één op de drie kinderen in Israël wordt beschouwd als arm. Het Jaffa Instituut zet zich al vele jaren in om armoede in Israël te bestrijden.

  Veel kinderen die door het Jaffa Instituut worden geholpen komen uit moeilijke thuissituaties van verwaarlozing, verslaving, mishandeling en soms zelfs seksueel misbruik. Christenen voor Israël wil – met uw steun – de uitbreiding van het gebouw voor naschoolse opvang Jaffa Daled helpen financieren. Jaffa Daled is elke weekdag geopend van half 2 tot 6 uur ’s middags, zelfs in de zomer. Kinderen krijgen er bijles zodat hun achterstand op school wordt weggewerkt. Ze krijgen er een voedzame maaltijd en leren er sociale vaardigheden. Het is een plek waar kinderen weer leren om kind te zijn. Waar ze mogen ervaren dat ze waardevol en geliefd zijn. In bovenstaande video kunt u meer horen over het bijzondere werk van het Jaffa Instituut.

  (Extra) collecte in uw kerk of gemeente?

  Hoe kunt u het Jaffa Instituut steunen? U kunt zelf een gift overmaken, maar nóg mooier is als er in uw gemeente wordt gecollecteerd voor het Jaffa Instituut.

  • Vraag in uw kerk/gemeente of er bijvoorbeeld op Israëlzondag (of later) een extra collecte kan worden gehouden voor het Jaffa Instituut. U kunt dan deze video vertonen.
  • Ook kunt u een aantal informatiebrochures bestellen over het Jaffa Instituut om op de stoelen te leggen.
  • U kunt ook zelf een gift overmaken. Dat kan via deze link.
  • Stuur dit artikel door naar uw kennissen en familie, en vraag hen om de kinderen van Israël te steunen.

  Thema