Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Sjofar: De klank van de bazuin - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  De bazuin, sjofar

  10 september 2018

  Afgelopen zondag nam ds. Hans van Dolder afscheid van de bruggemeente in Amersfoort om samen met zijn vrouw Marian in Rotterdam Lombardije de gemeente te dienen. Hij had in het Israelcentrum in Nijkerk een prachtige, sjofar ramshoorn gekocht en liet die samen met het kruikje olie achter als cadeau voor de bruggemeente.

  Zijn afscheidswoorden tot de bruggemeente gingen over de wederkomst van de Heiland. Kort legde hij uit dat er in deze tijd van de Bijbelse kalender de sjofar wordt geblazen, voor de aankondiging van iets nieuws, het nieuwe jaar. Het kan niet anders dan dat hij doelde dat de bruggemeente een gemeente met verwachting mag zijn en dat ze de sjofar (bazuin) vast hebben om de spoedige komst van Jezus en zijn koninkrijk aan te kondigen.

  Aan het geluid van de sjofar kan niemand voorbij gaan. In 1 Tessalonicenzen 4 staat dat bij het roepen van de aartsengel, de klank van de bazuin Gods, Jezus zal nederdalen uit de hemel en dan zal de opstanding beginnen. Ik hoop dat allen in de brugkerk de boodschap begrepen hebben. Maak je klaar, doe weg oude zonden en richt je op Hem, want Jezus komt, de Messias van Israël.

  Thema

  kerk

  Over de auteur