Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Videoverslag: vertrek uit Oekraïne - Christenen voor Israël
 • Volodya Garber met zijn dochter en schoonzoon en het team van Christenen voor Israël dat hen hielp met de terugkeer. - Foto: CvI
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Videoverslag: vertrek uit Oekraïne

  Koen Carlier - 27 november 2018

  In onze novemberkrant hebt u kunnen lezen hoe de 86-jarige Volodya Garber uit Mogolov Podolsky had besloten om naar Israël te gaan en hoe hij eind november voorgoed naar Israël zou vertrekken. Op 25 november was het dan eindelijk zover.

  Bij aankomst in Mogolov-Podolsky hebben we eerst een afscheidsfeestje meegemaakt in de plaatselijke kleine synagogue. Het stadje ligt vlakbij de Moldavische grens. De volgende dag vertrokken we voor voorgoed vertrek.

  Volodya vertelde me dat hij de laatste 3 nachten voor vertrek niet heeft geslapen wegens alle emoties en het niet simpel is om je geboortestadje voorgoed te verlaten.

  Toch ziet hij de toekomst vol hoop om naar Israël te gaan. Niemand blijft achter in Oekraïne en met het vertrek van Volodya, zijn dochter en schoonzoon is iedereen van de familie in Israël. De eerste familieleden hebben vanuit Oekraïne 22 jaar geleden alija gemaakt.

  Volodya was heel dankbaar voor onze praktische hulp en we namen afscheid met de woorden ‘tot ziens in Israel’!

  “… zonder dat Ik iemand van hen daarginds achterlaat.(Ezechiel 39:28)

  Over de auteur