Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Lezingen Israëlcongres online - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Lezingen Israëlcongres online

  26 februari 2019

  Op zaterdag 23 februari vond in Nijkerk het Israëlcongres plaats met als thema ‘Jeruzalem, de steen die alle volken moeten tillen?’.

  Congres gemist?
  Via deze Youtube playlist kunt u alle toespraken terugkijken.

  Sprekers

  Andrew Tucker is jurist en schrijver. Hij was van 2004 tot 2018 Executive Director van Christians for Israel International. Andrew is mede-oprichter en -directeur van thinc., Legal Counsel van de European Coalition for Israel, en (samen met Matthijs de Blois) auteur van het boek ‘Israel on Trial’. Andrew spreekt over ‘Jeruzalem en het Vredesproces: de huidige stand van zaken’ en ‘Jeruzalem en de Verenigde Naties’.*


  Dr. Matthijs de Blois was tot augustus 2017 als universitair docent verbonden aan de afdeling Staatsrecht, Bestuursrecht en Rechtstheorie van de Universiteit Utrecht. Hij is auteur van “Israel: een Staat ter discussie” (Groen, 2010) en (samen met Andrew Tucker) auteur van auteur van het boek ‘Israel on Trial’. Dr. De Blois is een Senior Fellow bij thinc.. Hij spreekt over ‘Jeruzalem en het internationaal recht’.*


  Johannes Gerloff is theoloog en journalist. Hij woont al meer dan 20 jaar in Jeruzalem, en schrijft regelmatig voor uitgaven van Christians for Israel International. Johannes is auteur van het boek ‘De Palestijnen: Een volk in het brandpunt van de geschiedenis’ (Groen, 2011). Hij spreekt over ‘Jeruzalem, de islam en de Palestijnen’.**