Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Vernietigend - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Vernietigend

  Esther Voet - 21 februari 2019

  Woensdagochtend, het Radio 1 Journaal: Een achtste parlementslid van Labour is uit de partij gestapt om dezelfde reden als zeven anderen dat eerder deden: antisemitisme binnen de partij.

  Daarna een verslag uit Parijs waar werd gedemonstreerd tegen opkomend antisemitisme. Een hoogleraar uit Leuven legt uit hoe diep die haat zit ingebakken in de Franse maatschappij en hoe dat gif verder wordt verspreid door de Noord-Afrikaanse immigranten.

  Antisemitisme onderwerp van twee hoofditems; als er nog mensen zijn die denken dat er niets aan de hand is en dat Joden in Europa niet meer dan hysterisch reageren, zou dit toch een wake-up call moeten zijn.

  Maar nee, een paar dagen geleden heeft GroenLinks zich geschaard achter de doelstellingen van de bdsbeweging. GroenLinks, een van de partijen met een negatieve tunnelvisie op één landje in het Midden-Oosten. Wie zich een beetje heeft ingelezen, weet dat de bdsbeweging vernietiging van de Joodse staat voorstaat. Dat wordt niet bij alle aangesloten organisaties met zoveel woorden gezegd, maar alleen de eis al dat alle nazaten van Palestijnse vluchtelingen vanaf 1948 zouden moeten kunnen terugkeren naar het huis binnen de groene lijn van 67, waar (over)grootvader of (over) grootmoeder ooit woonde, is daar de facto het gevolg van. Alsof ze nog in het sprookje geloven dat deze twee volken daarna nog lang en gelukkig zullen (samen)leven. Even los van het feit dat de Westbank in de ogen van bds en dus ook GroenLinks ‘Jodenloos’ moet worden.

  Lees verder op niw.nl

  Thema

  Over de auteur