Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Historische dag in Israël - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Video

  Historische dag in Israël

  18 juli 2019

  Op 17 juli kwamen 250 Joden aan in Israël, vanuit Frankrijk, Venezuela, Brazilië, Argentinië en Rusland. Het is de grootste groep olim (Joodse immigranten) tot nu toe die dit jaar in Israël aankwam, de start van het nieuwe ‘seizoen’ van Joden die hun geboorteland omruilen voor hun nieuwe thuisland. De jongste was 2 maanden oud, de oudste 79 jaar.

  Gevlucht
  De 7 immigranten uit Venezuela ontvluchtten een land dat ontwricht wordt door geweld, een falende economie, gebrek aan eten en massale protesten. De voorgaande president van het land gebruikte vaak antisemitische taal om kritiek te uiten op de financiële situatie van het land. Dit antisemitisme overtuigde veel Joden om te vertrekken, en de huidige crisis draagt hier alleen maar aan bij.

  Warm welkom
  Het was een warm welkom. Letterlijk, want een hittegolf teisterde Tel Aviv. Maar ook het enthousiasme van alle aanwezigen was hartverwarmend: Honderden familieleden waren aanwezig om de reizigers te verwelkomen. Opperrabbijn Yitzhak Yosef, minister Yoav Galant van Aliyah en Integratie, en Joods Agentschap voorzitter Isaac Herzog waren erbij. En ook wij waren er namens jullie bij om ze te verwelkomen. Bekijk bovenstaande prachtige en ontroerende video.

  Doet u mee?
  In de komende maanden zullen duizenden Joden terugkeren naar Israël. Dankzij uw steun kunnen we daarbij helpen. Doet u ook deze keer weer mee? Om deze mensen een hoopvolle toekomst te bieden in het beloofde land? Voor 135 euro helpt u één Joodse man of vrouw naar huis vanuit Oekraïne of Rusland.

  Alvast hartelijk dank!

  logo breng de joden thuisSteun onze actie Breng de Joden Thuis en help het Joodse volk om alija te maken.

  Thema