Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Activiteiten 2020 - Christenen voor Israël
Holland-Koor

Activiteiten 2020

Er is een prachtige ansichtkaart beschikbaar met daarin alle activiteiten van het Holland-Koor in 2020. Ook als u geen lid bent van het Holland-Koor kunt u projectlid worden om mee te doen aan één van de concerten. Dit geldt ook voor het meegaan met de concertreis naar de USA en Canada in 2020. Van harte welkom bij één van de repetities in Voorthuizen, Goes of Hoogeveen!

» Download de flyer hier

Op 8 januari 2020 verlenen wij onze medewerking aan het Dankconcert in Gorinchem ter gelegenheid van het afscheid van de heer P. van der Hoff als voorzitter van CvI.
Het programma zal 19.30 uur starten en rond 21.15 uur eindigen. Na afloop is er een drankje en hapje tot ca. 22.15 uur

Uiteraard verzorgen wij in 2020 weer 3 regio concerten. Als het lukt willen wij dit samen doen met de Brassband van het Leger des Heils. De data die nu gepland staan zijn: 6, 13, 27 juni en als reservedatum 4 juli 2020. Nadere informatie volgt.

De HOLLAND-KOOR familiedag in Elburg was een groot succes. Graag willen wij dit herhalen, maar dan op het eiland waar een van onze koorleden woont: Texel. Datum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk in september 2020 plaatsvinden.

Op 26 september 2020 is de informatiedag voor de deelnemers van de Amerika-Canada reis in Bethabara te Voorthuizen.

Van 6-16 oktober 2020 hopen wij met veel van onze koorleden af te reizen naar Amerika en Canada.

Op 28 november 2020 is het eindejaarsconcert in de Joriskerk te Amersfoort.

En op 12 december 2020 is de Kerst scratch in de Bovenkerk te Kampen.

Thema

holland-koor