Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Dit zijn de vijf meest bekeken lezingen van onze livestream - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Dit zijn de vijf meest bekeken lezingen van onze livestream

  23 april 2020

  Sinds het uitbreken van de coronacrisis organiseren we van maandag t/m vrijdag elke avond om 19.30 uur een livestream met één van onze sprekers, en af en toe een gastspreker. Zo kunnen we toch de boodschap van Gods trouw aan Israël blijven verspreiden, ook nu we geen fysieke evenementen mogen organiseren.

  We krijgen heel veel positieve reacties op de lezingen! Ook voor de komende week staat er weer een interessant programma klaar. Klik hier om het alvast te bekijken.

  Dit zijn de meest bekeken video’s van onze livestream tot nu toe:

  5. Ds. Willem Glashouwer over ‘Waarom de opstanding van het lichaam?’

  Kort na Pasen sprak ds. Glashouwer over de opstanding. In deze lezing legt hij uit waarom dit zo belangrijk is en wat het te maken heeft met Gods plan met Israël en de wederkomst van de Heere Jezus.

  4. Ds. Kees van Velzen over ‘Hoop in bange dagen’

  Wat heeft de huidige coronacrisis te maken met de boodschap van de Heere Jezus uit Mattheüs 24? En hoe kunnen we hoop blijven houden in bange dagen? Dat en meer bespreekt ds. Kees van Velzen in deze lezing.

  3. Ds. Kees Kant over ‘Welke profetieën over Israël zijn nog niet vervuld?’

  Profetieën over Israël hebben een belangrijke plek in de Bijbel. Veel profetieën zijn al uitgekomen. Het is dus niet raar om te denken dat God de andere profetieën uit de Bijbel ook gaat vervullen. Gods raadsbesluiten zijn van oudsher vast en zeker (Jesaja 25:1). Welke profetieën over Israël zijn nog niet vervuld? Ds. Kees Kant behandelt ze tijdens deze lezing!

  2. Ds. Henk Poot over ‘Die moeilijke Galatenbrief: wat moeten we daar mee?’

  Als het gaat om de relatie tussen Israël en de Kerk, dan wordt vaak de brief van Paulus aan de Romeinen aangehaald. De ‘moeilijke’ Galatenbrief wordt vaak buiten beschouwing gelaten, maar geeft ons juist ook belangrijke inzichten. Ds. Henk Poot gaat lastige onderwerpen niet uit de weg en leer ons wat de Kerk nou met de brief aan de Galaten moet.

  1. Ds. Willem J.J. Glashouwer over ‘Waarom Covid-19?’

  Ds. Glashouwer schreef het inmiddels wereldwijd bekende drieluik ‘Waarom Israël?’, ‘Waarom Jeruzalem?’ en ‘Waarom eindtijd?’. Een actuele vraag die nu gesteld kan worden is ‘Waarom Covid-19?’. Als teken van de eindtijd wordt genoemd dat er ziekten over de aarde zullen gaan. Is het coronavirus er daar één van? Hoe moeten we dit virus, dat bijna de hele wereld in zijn greep houdt, duiden in het licht van de eindtijd? Een superactueel onderwerp natuurlijk, en daarom staat deze video met inmiddels ruim 30.000 views met stipt op nummer één!

  Icon made by Freepik from www.flaticon.com

  Thema