Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Genoeg tijd om eens Hebreeuws te leren - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Genoeg tijd om eens Hebreeuws te leren

  Joanne Nihom - 24 april 2020

  Vanwege de coronacrisis zitten we allemaal thuis en is er tijd om bijvoorbeeld een cursus Hebreeuws te doen. Het is geen makkelijke, maar wel een hele mooi taal. Ik woon inmiddels zo’n veertien jaar in Israël en mijn Hebreeuws is goed, maar mijn grammatica – niemand vertellen – daar schort het nog wel eens aan …

  Afgelopen week ontdekte ik een online cursus met verschillende niveaus. Ik heb inmiddels twee lessen gevolgd en word er helemaal blij van. Ook als u geen woord Hebreeuws spreekt en niet weet wat de schrijftekens betekenen, is dit een fijne manier om toch iets te leren.

  In een rustig tempo wordt woord voor woord alles uitgelegd. In makkelijk Engels en het zorgt dat, als het reizen naar Israël weer mag, u toch een woordje mee kunt praten.

  » citizencafe-TLV.com/dropin

  En kijk ook eens op de website van Isreality, waar het Hebreeuwse alefbeet prachtig wordt uitgelegd!

  Thema

  hebreeuws

  Over de auteur