Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Handen en voeten geven aan naastenliefde - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • kom in actie

  Handen en voeten geven aan naastenliefde

  Koen Carlier - 29 mei 2020

  Shalom, gisteren kregen we een bemoedigend berichtje van Tania, de loco-burgemeester van Carmiel, een grote plaats in Galilea. Sinds ze in Oekraïne was om lezingen te geven over de terugkeer onderhouden we een goede band. Ze gelooft met hart en ziel in de God van Israël en wil gewoon gehoorzaam zijn aan Gods woord : de Joden uit de verstrooiing in hun historisch land verwelkomen en met toegewijde medewerkers daarbij op een praktische manier helpen. Stiekem hoopt ze dat veel nieuwkomers uit uit Oekraïne zich in Carmiel zullen vestigen!

  Voor Sjawoe’ot kregen we een mooi bericht dat naar de inwoners van Carmiel in het Russisch en Hebreeuws is verzonden. De groet groet gold ook voor ons medewerkers van C4I in Oekraïne:

  “Sjawoe’ot – de viering van het ontvangen van de Thora.
  Eens, duizenden jaren geleden werden de Tien Geboden aan ons gegeven.
  Maar het ontvangen hiervan duurt een leven lang.
  Voor elk van ons persoonlijk en voor het Joodse volk als geheel geldt: heb uw naaste lief als uzelf
  Een vreugdevolle feest toegewenst!”

  Heb uw naaste lief als uzelf : daar proberen we hier ook handen en voeten aan te geven. De komende dagen met speciale aandacht voor Sjawoe’ot bij het thuisbezorgen van noodpakketten en sinds half maart met de bezorging van Meals on Wheels (warme maaltijden thuisbezorgd). Onlangs nog zijn er weer drie nieuwe plaatsen bij gekomen waar we maaltijden rondbrengen!

  Over de auteur