Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/welcome-back-buyer/inc/settings/Options.class.php on line 255

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 776

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 777

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-formatting-functions.php on line 778

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 758

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 759

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 760

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/cvi/domains/christenenvoorisrael.nl/public_html/wp-content/plugins/wc-gallery/includes/functions.php on line 761
Koosjer restaurant HaCarmel opnieuw doelwit - Christenen voor Israël
 • Israëlnieuws via Whatsapp

 • Nieuws

  Koosjer restaurant HaCarmel opnieuw doelwit

  20 mei 2020

  Vorige week werd het koosjere restaurant HaCarmel in Amsterdam weer beklad. Met zwarte stift werd in grote letters ‘Find Jew’ geschreven. “Dit is al de derde keer dat we deze tekst op ons pand aantreffen”, zei eigenaar Daniël Bar-on tegen Het Parool.

  Het restaurant werd ruim een week geleden, op 8 mei opnieuw gevandaliseerd door de Syriër Saleh A. (31), die in 2017 al was aangehouden toen hij met een honkbalknuppel de ruiten van het restaurant insloeg. Saleh werd toen door de rechter verminderd toerekeningsvatbaar verklaard.

  Eerder dit jaar, in januari werd de Amstelveenseweg voor het restaurant nog afgezet, omdat er een verdacht pakketje was aangetroffen bij het restaurant. Onlangs werd hiervoor een verdachte aangehouden.

  De nieuwe bekladding vond plaats na de aanslag op 8 mei. Volgens Bar-on staat de dader van de bekladding op de opnames van de beveiligingscamera’s van het restaurant. Hij heeft een gesprek aangevraagd met de politie en burgemeester Halsema.